Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Peppa en Pororo

Tester Lotte (3) aan het woord: “Ik mag van mama ‘s morgens en in de avond even tv kijken. Soms kijken we dan een klein stukje van een DVD, en soms mag ik wat kijken van Zappelin. Ik was heel blij toen de postbode met twee DVD kwam, die ik mocht gaan testen voor Gaaf voor Kinderen. Een DVD van Peppa big én een DVD van Pororo Pinguin. De voorkant ziet er heel vrolijk uit, dus we gaan snel kijken. Van beide DVD’s direct een aflevering… Zooooo leuk! Ik vind Peppa het biggetje zo schattig! En Pororo vind ik nog leuker, omdat die allemaal gave avonturen beleeft in de sneeuw. Jammer genoeg mocht ik van mama niet alle filmpjes achter elkaar zien. Maar nu kan ik wel elke avond 2 filmpjes van Peppa of van Pororo kiezen! En daar word ik heel blij van.”

Kinderdvd’s

Peppa is een tekenfilmserie over een heel lief klein varkentje dat met haar kleine broer George, haar moeder en pappa varken woont. Peppa speelt met haar vriendjes en het liefste spelletjes, kleed zichzelf heel mooi aan, maakt uitstapjes en springt het liefst in modderbaden. Haar avonturen eindigen altijd vrolijk, met groot knorrig gelach.  

Ergens ver weg, buiten bereik van de menselijke beschaving, ligt een vredig eiland overdekt met sneeuw en ijs. Op dit witte eiland bevindt zich een dorpje dat bewoond wordt door Pororo, een nieuwsgierige en ondeugende kleine pinguïn en zijn vrienden. Samen met de goedhartige ijsbeer Poby, de zelfvoldane, bemoeizuchtige rode vos Eddy en het verlegen, bedeesde bevertje Loopy, maakt Pororo allerlei avonturen mee. Het verhaal begint op een zonnige dag als Pororo iets vindt in de ijsbergen en het mee naar huis neemt…