Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

De Tita Speeltuin

Ik houd er van om met speelgoed te spelen, maar als 3-jarige wil ik ook af en toe wel eens op de iPad. Opa en oma moeten daar wel om lachen… maar ik zie mijn ouders zo vaak achter dit beeldscherm, dat ik ook wel eens wil. Ik heb nu een nieuwe app ontdekt: Tita Speeltuin. Ze zeggen dat je er spelenderwijs mee kunt leren. En dat geloof ik wel! Eerst druk ik op de gele peer, dat moet Tita wel zijn. Een grappig geluidje en beweging volgt. Overal waar ik op druk maakt geluid en er verschijnt altijd wel iets gezelligs in beeld. Het blauwe draakje vind ik het leukst. Volgens Tita Toys (de ontwikkelaar van deze app) kan ik zo mijn eigen speeltuin symfonie componeren. Grappig.

Voor ouders

Met Tita Speeltuin wil Tita Toys kinderen met plezier laten spelen terwijl ze tegelijkertijd en ongemerkt leren. Voor Tita Toys werd essentiële input gegeven door 200 ouders en 140 peuters en kleuters. Jonge kinderen leren het beste als ze plezier hebben. Tita Toys wil dan ook iPad apps ontwikkelen waarmee kinderen zelfstandig en natuurlijk kunnen spelen terwijl ze ongemerkt leren.  De serie apps ondersteunt peuters en kleuters  kinderen  in hun vroege ontwikkeling op het gebied van taal, voorbereidend rekenen, motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling als ook kennis van de wereld om hen heen. 

 

 

Tita Speeltuin is bedoeld voor jonge kinderen in de leeftijd van 2-4 en geeft kinderen urenlang speelplezier. Natuurlijk spelen de kinderen zelfstandig met de app, maar als ouder blijf je contact met je kind houden.  Ouders kunnen hun kinderen volgen op de ouderpagina en samen bijvoorbeeld de laatste 10 woorden van de dag bekijken en tot leven brengen.