Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Kleuren leren!

altalt

Natuurlijk is het leuk en handig om de namen van kleuren te leren met een boekje. Maar ik heb nu iets nog leukers ontdekt. Een app waarmee je 23 verschillende kleuren leert kennen. Je ziet op je scherm, van iPhone tot iPad, een kleur en je kunt deze benoemen. Een aardige vrouwenstem noemt dan ook de kleur. Ik moet erg lachen om grasgroen en goudgeel. Wauw, wat een woorden. Of karmijn- of wijnrood. Dat vind ik wel lastig. Dus kies ik nu liever bij de opties in de Just Colors app voor de minder gekleurde versie.

Zelfgemaakte foto’s

Het gave van deze de app Just Colors is de mogelijkheid om zelf een kleurengids te maken. Dat doe ik aan de hand van zelfgemaakte foto’s. Klik… als ik een groen bus zie. Klikkkk, als ik de roze kleding van mijn pop zie. Door foto’s te maken van kleurige objecten creëer je een eigen kleurengids en leer je spelenderwijs alle kleuren van de regenboog kennen.

Just Colors is beschikbaar in 21 verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans, Spaans, Chinees en Engels. Deze kinder-app is geschikt voor de iPad, iPod touch en iPhone en is te koop in de Apple App Store.