Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Lezen, spelen en dansen met Angelina

In de animatieserie Angelina Ballerina ziet het muisje er altijd al prachtig uit met haar roze tutu. Met het boekwerk Angelina Ballerina De grote verjaardagsvoorstelling (uitgeverij De Vier Windstreken) kan ik haar nu zelf verkleden. Dát is gaaf!
Oma is jarig
Wauw, wat een gaaf boek. Of beter gezegd, theater. Als we het boek met glimmende voorkant openslaan lezen we de uitleg hoe we met dit boek om moeten gaan. In de envelop (je mag het ook verkleedkist noemen) zijn drie Muizelingen te vinden en heel veel kledingstukken en ruim 100 stickers. Er is een podium met vier verschillende decors. Zo kun je zelf een verhaal maken of het verhaal op de linkerkant van het boek naspelen. Er is online zelfs een review exemplaar beschikbaar met de eerst vijf pagina's, klik maar hier.
In het verhaal is oma jarig. Angelina en haar neefje Henry dansen van plezier. Het is oma's verjaardag en ze helpen moeder met het maken van kaastaartjes. Angelina wil oma ook verrassen met een spetterend verjaardagsoptreden. De show beginnen!


Wat een feest! Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven met de aankleedpopjes en alle accessoires, daarna maak je zelf een (dans)voorstelling met Angelina, Alice en Henry.