Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Minecraft Jaarboek 2017

Ja hoor! Het is najaar 2016 en dan verschijnt het Minecraft Jaarboek 2017 al. Hoe kan dat nou? Eigenlijk is dat de eerste reactie van de 10-jarige. Het is niet zo dat hij niet blij is met dit bijzondere boekwerk, want hij is absoluut een Minecraft-fan. Hij begrijpt alleen niet hoe je nu al een boek over 2017 kunt lezen.
Hallo!
Hij slaat het boek met zwart/gouden kaft open en leest zelfs het voorwoord van Owen Hill / Mojang. Een kort citaat: “Het is een druk Minecraft-jaar geweest: we hebben nieuwe edities van het spel uitgebracht, de oudere geüpdatet, en de grootste MINECON tot nu toe gehouden. Tegen de tijd dat je dit leest, zou het kunnen dat de Minecraft: Education Edition als lesmateriaal wordt ingezet op een school bij jou in de buurt.” Nou, dat zou hij wel willen… maar is niet zo. Dus stort hij zich op de 72 pagina’s in het jaarboek. 
Gaaf om de Minecraft-tijdlijn te zien! Ongelofelijk dat Minecraft in 2009 is geboren. Verder staat het boek bomvol informatie over deze razendpopulaire game! Sommige pagina's helpen je een betere speler te worden, sommige inspireren je tot spannende ontwerpen, en andere staan vol grappige weetjes en feitjes over de enorme Minecraft community. Dit boek geeft een overzicht van alles wat er het afgelopen jaar in en met Minecraft is gebeurd en wat er nog gaat komen!

Een musthave voor iedere Minecraft fan!